The Kaaba

The Kaaba poster verkrijgbaar in 5 standaard poster maten. Gedrukt op 180g matt gecoat papier en verzonden in speciale posterrollen.

Categorie: Tag:

5,5025,00

5,5025,00

Poster Afmetingen
This option is required
13 x 18 21 x 30 30 x 40 40 x 50 50 x 70
Clear selection

Beschrijving

The Kaaba poster –  door Diykur Islamitische Posters

Het kleed dat over de Kaaba hangt wordt ook wel de Kiswa genoemd. De Kiswa is verdeeld in 3 rijen aan tekst. De eerste rij bestaat uit de volgde teksten يا الله , يا حنان , يا منان . De tweede rij leest لا إله إلله محمد رسول الله (Er is geen god dan Allah en Mohammed is zijn boodschapper). De derde en vierde rij leest  سُبْحَانَ اللَّهِ وَبِحَمْدِهِ، سُبْحَانَ اللَّهِ العَظِيم  (Allah is vrij van alle imperfecties, en alle zegeningen komen van hem, Allah is vrij van alle imperfecties, Allah is grootste)

Uw posters worden gedrukt op 180g matt gecoat papier. Om u het best te laten genieten van het product drukken wij de poster met industriële printers die ervoor zorgt dat de poster extra krachtige kleur en diepte uitstraalt. De posters worden in speciale posterrollen per post naar u verstuurd. Bestelt u meerdere posters, dan proberen wij ze in zo min mogelijk posterrollen te versturen.

Let op! De wissellijst en decoratie op de foto worden niet meegeleverd. Dit gaat enkel en alleen om de poster. In onze webwinkel kunt u ook hoogwaardige houten en aluminium wissellijsten vinden.

Belangrijk; islamitische posters en woondecoratie!

Bij het ontwerpen van de islamitische poster houden wij rekeningen met de islamitische richtlijnen.

We willen graag al onze klanten erop attenderen dat het plaatsen van deze verzen niet betekend dat die plaats gezegend of beschermd is. De enige die ons kan beschermen en leiden is Allah. Integendeel, de opgehangen werken moeten ons eraan te herinneren om Allah te prijzen en bescherming te zoeken bij Allah. Hierbij kan het helpen om de betekenis te leren en ze herhaaldelijk te reciteren bij het zien van de werken. Dus wees er bewust van dat deze woorden van Allah boven je hoofd hangen. Let ook bij het verplaatsen en verhuizen van de werken dat ze niet onjuist worden behandeld. Ga er zo zorgvuldig mogelijk mee om.

Extra informatie

Poster Afmetingen

13 x 18, 21 x 30, 30 x 40, 40 x 50, 50 x 70

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “The Kaaba” te beoordelen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.