ALHAMDULILAH zwart-wit

ALHAMDULILAH zwart wit islamitische poster verkrijgbaar in 5 standaard poster maten. Gedrukt op 180g matt gecoat papier en verzonden in speciale posterrollen.

Categorie: Tag:

3,5021,50

3,5021,50

Poster Afmetingen
This option is required
13 x 18 21 x 30 30 x 40 40 x 50 50 x 70
Clear selection

Beschrijving

ALHAMDULILAH zwart-wit islamitische poster – door Diykur Islamitische Posters

ٱلْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ ٱلْعَٰلَمِينَ
Alle dank en lof komen Allah toe, de Heer der werelden.
Al-Fatihah 1:2

Alhamdulilah is een dank betuiging en de aanbidding van Allah, in een. Daarom horen we الحَمْد لله te zeggen uit de bodem van ons hart alvorens we antwoord geven op de vraag die is gesteld.

Uw posters worden gedrukt op 180g matt gecoat papier. Om u het best te laten genieten van het product drukken wij de poster met industriële printers die ervoor zorgt dat de poster extra krachtige kleur en diepte uitstraalt. De posters worden in speciale posterrollen per post naar u verstuurd. Bestelt u meerdere posters, dan proberen wij ze in zo min mogelijk posterrollen te versturen.

Let op! De wissellijst en decoratie op de foto worden niet meegeleverd. Dit gaat enkel en alleen om de poster. In onze webwinkel kunt u ook hoogwaardige houten en aluminium wissellijsten vinden.

Belangrijk; islamitische posters en woondecoratie!

Bij het ontwerpen van de islamitische poster houden wij rekeningen met de islamitische richtlijnen.

We willen graag al onze klanten erop attenderen dat het plaatsen van deze verzen niet betekend dat die plaats gezegend of beschermd is. De enige die ons kan beschermen en leiden is Allah. Integendeel, de opgehangen werken moeten ons eraan te herinneren om Allah te prijzen en bescherming te zoeken bij Allah. Hierbij kan het helpen om de betekenis te leren en ze herhaaldelijk te reciteren bij het zien van de werken. Dus wees er bewust van dat deze woorden van Allah boven je hoofd hangen. Let ook bij het verplaatsen en verhuizen van de werken dat ze niet onjuist worden behandeld. Ga er zo zorgvuldig mogelijk mee om.

Extra informatie

Poster Afmetingen

13 x 18, 21 x 30, 30 x 40, 40 x 50, 50 x 70

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “ALHAMDULILAH zwart-wit” te beoordelen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.